Din sociala superkraft

Lås upp din sociala superkraft

2018-2019

För första gången på tio år presenterar Henrik en offentlig föreläsning! Inga tricks, inga illusioner, bara kunskap som på en enda kväll gör dig till ett socialt superproffs.

I Din Sociala Superkraft avslöjar Henrik hur du genom enkla tekniker blixtsnabbt kan skapa förtroende, få uppmärksamhet, lösa konflikter och få andra att göra som du vill – samtidigt som de älskar dig för det. Hemligheten är att använda den förmåga som redan är inneboende i dig – men som många har glömt bort hur den fungerar. De flesta är idag sämre än någonsin på det sociala samspelet. Samtidigt säger forskning att goda relationer är ett nödvändigt krav för lycka.

I den här föreläsningen lär du dig därför att ta tillbaka och vässa din sociala kompetens. Förbered dig på en helkväll med både gapskratt och oväntade insikter, samtidigt som du får de verktyg du behöver för att kunna skapa det liv du förtjänar.

Biljetter och mer info hittar du här!

Arrangör: Atikko

BOX

2015-2016

Tankedomptören är tillbaka! Efter två framgångsrika produktioner är Henrik Fexeus äntligen tillbaka. I den helt nyskrivna föreställningen BOX som han skrivit tillsammans med Morgan Alling får publiken följa Henriks personliga resa. Från åttaåringen som försökte förstå varför folk gör som de gör, till hur han blev intresserad av det mänskliga beteendet – och hur han lärt sig styra det.

BOX handlar om våra minnen och erfarenheter, vilka boxar vi väljer att vara i. Vad händer om man ändrar på någons minnen, eller någons bild av verkligheten? I BOX kan publiken aldrig vara säker på vad de verkligen varit med om – och vad de tror har hänt. Med sylvass precision tränger Henrik rakt in i publikens innersta tankar och minnen. Det är en rolig, personlig och underhållande föreställning, samtidigt angelägen och otäckt spännande. Med en halsbrytande final som aldrig gjorts tidigare och sannolikt aldrig kommer göras igen är det här Henriks mest ambitiösa projekt hittills.

BOX – I regi av Morgan Alling, skriven av Henrik Fexeus och Morgan Alling. Med över två timmar originalmusik av Henrik Fexeus.

Se BOX på YouTube här!

"Gör publiken andlös"

- Arbetarbladet

"Explosiva örfilar rakt i tvivlets ansikte"

- Gefle Dagblad

I Ditt Huvud

2012-2013

I DITT HUVUD var Henriks andra turné och spelades i 50 föreställningar genom landet, med en inledande säsong på Rival i Stockholm. Föreställningen regisserades av Peder Bjurman och den här gången tog Henrik även med sig ett budskap upp på scen. I DITT HUVUD handlade om massbeteende och gruppåverkan, skildrat genom Henriks unika mentala demonstrationer.

Under I DITT HUVUD höll Henrik även en komplett seans på scen, samt fick hela publiken att gemensamt ”låsa upp” föreställningen, bokstavligt talat, genom att använda sina huvuden.

Se I DITT HUVUD på YouTube här!

Köp DVD

"Enorm säkerhet & elegans"

‒ Skånska dagbladet

SinnesCirkus

2009-2011

SinnesCirkus var första gången som Henrik tog sina mentala illusioner ut på turné. Med två varv genom Sverige förvred han huvudet på rekordmånga besökare.

I föreställningen påverkades publikens agerande med subliminala filmer, Henrik ”bevisade” att telepati existerar och en deltagare ur publiken förutsade hur hela föreställningen skulle sluta, två timmar i förväg – och över telefon.

Se SinnesCirkus på YouTube här!

Köp DVD

"En triumf"

‒ Göteborgsposten

"Historiskt"

‒ Göteborgsposten